2. sjednica Odbora za praćenje Operativnog programa Konkurentnost i kohezija održat će se 13. svibnja 2015

Slika /arhiva/SLIKE/PRESS-ZID-predvorje-mrrfeu_smanjeno.jpg

U organizaciji Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u svojstvu Upravljačkog tijela za Operativni program „Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.“, održat će se 2. sjednica Odbora za praćenje Operativnog programa 13. svibnja 2015. godine u Zagrebu u Hotelu „Sheraton“.

Na dnevnom redu 2. sjednice predviđeno je razmatranje prijedloga izmjena i dopuna poslovnika Odbora za praćenje OPKK 2014.-2020., prijedloga izmjene liste velikih projekata te Kriterija za odabir operacija i metodologija za odabir operacija unutar Investicijskog prioriteta 6.c: Očuvanje, zaštita, promicanje i razvoj prirodne i kulturne baštine i Kriterija za odabir operacija i metodologija za odabir operacija unutar Investicijskog prioriteta 4.c: Podupiranje energetske učinkovitosti, pametnog upravljanja energijom i korištenja OIE u javnoj infrastrukturi, uključujući javne zgrade i u stambenom sektoru.
 
Na sjednici će prisustvovati članovi Odbora za praćenje koji se sastoji od predstavnika tijela državne uprave, partnerskih institucija, civilnoga društva, socijalnih i gospodarskih partnera, jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave, Glavne uprave za regionalnu i urbanu politiku Europske komisije te financijskih institucija relevantnih za provedbu Operativnoga programa. 


Najave