Otvoren je javni poziv za kandidiranje manifestacija na kojima će biti predstavljeni hrvatski otočni proizvodi

 

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije raspisuje „Otvoreni javni poziv“ za dodjelu bespovratnih novčanih sredstava za manifestacije na kojima će se u 2013. godini prezentirati proizvodi koje nose oznaku „Hrvatski otočni proizvod“.

Dodjelom tih sredstava želi se potaknuti prezentacija inovativnih tradicijskih proizvoda kojima je Ministarstvo dodijelilo oznaku „Hrvatski otočni proizvod“. Za korištenje bespovratnih sredstava mogu se kandidirati pravne i fizičke osobe - trgovačka društva, obrti, zadruge, udruge, ustanove, jedinice lokalne i regionalne samouprave, ostale pravne i fizičke osobe u Republici Hrvatskoj i izvan nje.

Najviši iznos koji se jednom organizatoru za jednu organiziranu manifestaciju može odobriti putem ovog „Javnog poziva“ je 7.000,00 kn. Organizator sredstva može iskoristiti isključivo za subvencioniranje troškova nastupa proizvođača koji sudjeluju na manifestaciji i to za svakoga proizvođača u jednakom omjeru. 

„Javni poziv“ je otvoren od dana objave na službenoj internetskoj stranici Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije www.mrrfeu.hr do 01. lipnja 2013. godine.
 
 


 

 


Pisane vijesti