Potpredsjednik Vlade Grčić u Bruxellesu

 

Potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije prof.dr.sc. Branko Grčić boravit će u Bruxellesu, gdje će se u ponedjeljak, 26. ožujka 2012. godine, sastati s povjerenikom za proširenje Europske komisije Štefanom Fueleom, a u utorak, 27. ožujka, s povjerenikom za regionalnu politiku Europske komisije Johannesom Hahnom. Potpredsjednik Grčić svoje će službeno putovanje u Bruxelles iskoristiti kako bi upoznao sugovornike s novom strukturom, dosadašnjim radom i budućim aktivnostima Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova EU. S povjerenikom Hahnom razgovarat će o načinima bolje pripreme Hrvatske za buduće korištenje sredstava iz Strukturnih i Kohezijskog fonda te o sudjelovanju Hrvatske u kreiranju buduće Kohezijske politike za razdoblje 2014–2020.godine.

 
Program posjeta: 

Ponedjeljak, 26. ožujka:
15.30 Sastanak potpredsjednika Vlade Branka Grčića s povjerenikom Štefanom Fueleom, (Europska komisija, zgrada Berlaymont )
16.35 Izjava za hrvatske medije potpredsjednika Vlade
 
Utorak, 27. ožujka: 
8.45 Sastanak potpredsjednika Vlade Branka Grčića s povjerenikom Johannesom Hahnom, (Europska komisija, zgrada Berlaymont)
9.50 Zajedničke izjave za medije potpredsjednika Grčića i povjerenika Hahna


Pisane vijesti