Ministarstvo regionalnoga razvoja i EU fondova predstavlja Nove prilike za financiranje projekata bespovratnim sredstvima

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije organizira dvodnevnu konferenciju pod nazivom "Dani regionalnoga razvoja i fondova EU" koja će se održati od 1. prosinca do 2. prosinca 2022. godine u prostorijama hotela Ambasador u Opatiji.

Događaj će predstaviti sudionicima nove prilike iz Višegodišnjeg financijskog okvira 2021.-2027., Programe „Konkurentnost i kohezija 2021.-2027.“, „Integrirani teritorijalni program 2021.-2027.“ i „Učinkoviti ljudski potencijali 2021.-2027.“.
 
Konferencija je usmjerena na aktere regionalnoga razvoja na svim razinama, a istodobno je i prilika za razmjenu iskustava, umrežavanje i jačanje suradnje s ciljem učinkovitijeg provođenja projekata u novom financijskom razdoblju.
 
Konferenciju u Opatiji otvorit će 1. prosinca 2022. godine u 18 sati predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković.
 
O mogućnostima i novim prilikama koje nas očekuju na konferenciji govorit će ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Nataša Tramišak te ministar rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Marin Piletić, a nakon čega će biti uručene nagrade za Najbolji grad.
 
Prijenos dvodnevne konferencije moći će se pratiti i na stranici strukturnifondovi.hr.

Pisane vijesti