Jadransko-jonski program transnacionalne suradnje (ADRION) - poziv na nacionalnu info radionicu povodom 5. poziva na dostavu projektnih prijedloga.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u ulozi Nacionalnog tijela u suradnji sa Zajedničkim tajništvom Jadransko- jonskog Programa transnacionalne suradnje (ADRION), poziva vas na sudjelovanje na nacionalnoj info radionici koja će se održati u svrhu upoznavanja potencijalnih prijavitelja sa sadržajem Programa te pravovremene pripreme za prijavu na 5. poziv na dostavu projektnih prijedloga.

Cilj poziva je podržati razvoj i implementaciju transnacionalnih diplomskih studijskih programa te provođenje programa osposobljavanja koji su definirani u okviru suradnje mreža sveučilišta.

Također, pozivom se namjerava podignuti razina kompetencija u slijedećim područjima koja su u fokusu Programa: plava ekonomija, socijalne inovacije, obnovljiva energija te cirkularna ekonomija.

Poziv je otvoren 07. lipnja 2022., a traje do 08. srpnja 2022. u 15:00 sati.
Financijska alokacija poziva iznosi 4 milijuna eura EU sredstava (EFRR i IPA).
Sve informacije i relevantna dokumentacija vezana uz 5. Poziv na dostavu projektnih prijedloga dostupne su na programskoj web stranici.
 
Nacionalna info radionica će se održati 28. lipnja 2022. godine u prostorijama Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u dvorani u prizemlju s početkom u 09:30 sati (registracija sudionika od 09:15 sati).

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje u događanju, molimo vas da do 27. lipnja 2022. do 12 sati popunite online prijavni obrazac.
 
Dnevni red možete preuzeti ovdje.
 
Radni jezik je hrvatski.
 
Za sva pitanja vezana poziv i info radionicu možete se obratiti Nacionalnoj kontakt točki: marko.opancar@mrrfeu.hr i ivana.zivkovic@mrrfeu.hr

Pisane vijesti