Ministrica Tramišak u radnom posjetu Međimurju

U pratnji ministra prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine Darka Horvata, ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Nataša Tramišak boravila je u radnom posjetu Gradu Prelogu i općinama Goričan i Podturen.

Tema razgovora bile su mogućnosti za kandidiranje novih projekata u predstojećem financijskom razdoblju 2021. – 2027., a ministrica Tramišak posebno je naglasila da svi projekti, prije svega, moraju donijeti poboljšanje kvalitete života ljudi na nekom području, kao i važnost ulaganja u gospodarstvo.

Uz saborskog zastupnika i gradonačelnika Preloga Ljubomira Kolareka te njegove najbliže suradnike, zamjenika Kvakana i predsjednika Gradskog vijeća Ujlakija, kao i sve zaposlenike Grada Preloga koji rade na europskim projektima, sastanku su prisustvovali Darko Horvat, ministar prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine te načelnici općina Orehovica, Goričan, Podturen.

Ministrica je u općinama Goričan i Podturen naglasila važnost korištenja sredstava iz fondova Europske unije te je pohvalila dosadašnju suradnju koju su općine ostvarile s ministarstvima na projektima sufinanciranima sredstvima Europske unije.Pisane vijesti