Uspješni EU projekti u Hrvatskoj otvaraju svoja vrata od 6. do 13. svibnja

Ministrica Gabrijela Žalac poziva sve zainteresirane građane da posjete Dane otvorenih vrata EU projekata diljem Hrvatske

“Pozivam sve zainteresirane građane da nam se pridruže na Danima otvorenih vrata EU projekata! Iskoristite priliku i u razdoblju od 6.-13. svibnja 2017. posjetite brojne EU projekte u Republici Hrvatskoj, razgovarajte s osobama uključenima u pripremu i provedbu projekata i doznajte sve što vas zanima o realizaciji projektne ideje i financiranju EU projekata te sudjelujte u brojnim aktivnostima i prigodnom programu.”
 
U okviru tradicionalnog obilježavanja Europskog tjedna, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije uz podršku Europske komisije organizira „Dane otvorenih vrata EU projekata“ koji se održavaju na više od 60 lokacija na području Hrvatske u razdoblju od 6. do 13. svibnja 2017. godine.
 
Na Danima otvorenih vrata svi posjetitelji imat će priliku upoznati se s brojnim projektima sufinanciranima sredstvima iz fondova Europske unije. Radi se o projektima koji su svojom uspješnom provedbom dali značajan doprinos razvoju u područjima kao što su energetika, istraživanje i razvoj, kultura, obrazovanje, poduzetništvo, promet, zaštita okoliša, ruralni razvoj, socijalna uključenost, turizam, zdravlje i mnoga druga. Kroz raznovrstan informativni, edukativni i zabavni sadržaj svi zainteresirani posjetitelji dobit će uvid u način na koji uspješni projekti mogu djelovati kao pokretači gospodarskog rasta i razvoja na lokalnoj, ali i nacionalnoj razini.
 
Više informacija o uključenim projektima, kao i detaljan raspored događanja, možete pronaći na http://www.strukturnifondovi.hr/dani-otvorenih-vrata-eu-projekata.  
 
Pridružite nam se na projektnim lokacijama i saznajte što je sve moguće ostvariti uz potporu fondova Europske unije.


Pisane vijesti